Italiensk kycklingpasta

Kvällens middag. Hur gott som helst! 
 
 


Ingredienser

  • 300 g pasta tagliatelle
  • 250 g fryst bladspenat
  • 400 g kycklingfiléer
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 50 g soltorkade tomater
  • Smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 12 dl mellangrädde (går lika bra med vanlig grädde också) 

Gör så här:

Koka pastan. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar.

Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några min. Servera såsen med pastan.

Vardag | | Kommentera |
Upp